Vier het leven!

Geef een persoonlijk cadeau Met de cadeaubon van Lief Yoga & Massage!

Met deze cadeaubon schenk je een moment van aandacht en totale ontspanning aan de ontvanger!  Wat is een mooier kraamkado dan een privecursus babymassage geven aan nieuwe ouders of een kraammassage voor de kersverse moeder? Een ontspanningsmassage of yogalessen als cadeau na al het harde werken voor een collega of zomaar aan een yogaliefhebber!

Nog leuker om te geven: een ontspannend Lief Yoga & Massage cadeaupakket!

Een cadeaubon voor een massage of yogales, met een pakje yogi-tea, een fles Weleda Massageolie van 100ML en DIY voetbad met magnesiumvlokken.  Uiteraard heb je keuze uit verschillende Weleda Massageoliën: Lavendel, Zwangerschap, Sport.

Praktische informatie over de cadeaubon

Deze cadeaubon is verkrijgbaar in ieder gewenst bedrag en mag besteed worden aan alle aangeboden cursussen en diensten van Lief Yoga & Massage én Lief voor Mama. U kunt de cadeaubon ophalen in Heveadorp of naar u laten opsturen. De cadeaubon wordt feestelijk ingepakt!

Workshops en rituelen

Nelleke verzorgt ook gezellige workshops voor babyshowers en kinderfeestjes én rituelen voor vrouwen, denk daarbij aan een motherblesssing, rebozo sluitingsritueel, welkom mamaritueel en meer.