Bewust & ontspannen zwanger met zwangerschapsyoga

Wil je deze negen maanden bewust(er) en ontspannen beleven en de bevalling met vertrouwen tegemoet zien? Volg dan zwangerschapsyoga bij Nelleke!

Nelleke geeft t/m 17 juli 2023 zwangerschapsyogales bij Koning Zwaan op de maandagavond om 19.00 uur.  Vanaf eind augustus gaat Nelleke zwangerschapsyoga geven bij Yogacentrum Zweiersdal in Oosterbeek.  Meer informatie volgt!

Wat leer je in tijdens de lessen zwangerschapsyoga?

  • Contact maken met jouw kindje - oftewel prenatale hechting

  • Het belang van een goede basishouding en een goede ademhaling

  • Yogahoudingen om kracht, ruimte en souplesse te behouden in jouw veranderende lichaam

  • Ademoefeningen en ontspanningstechnieken voor meer rust en ontspanning tijdens de zwangerschap én de geboorte van jouw kindje en de eerste periode daarna.

  • Het leren luisteren naar jouw lichaam, herkennen van spanning en ontspanning

  • Kennis over geboorteproces, uitleg over de bevalling met veel praktische handvaten in de lessen samen met jouw partner, zodat jullie met meer vertrouwen en ontspanning de geboorte van jullie kindje (bevalling) tegemoet zien

  • Nuttige en handige weetjes voor tijdens de bevalling en in de (verlengde) kraamperiode. Met informatie over selfcare voor de kersverse mama!

 

Veel gestelde vragen over zwangerschapsyoga

Ik ben hoogzwanger en wil graag nog zwangerschapsyoga volgen. Kan dat? Ja, dat kan! Bel mij op 06-14898125 of mail nelleke@liefyoga.nl.

Ik ben aanvullend verzekerd. Wordt deze cursus vergoed door mijn ziektekostenverzekeraar? Als je aanvullend verzekerd bent, is de kans groot. Lief Yoga & Massage heeft een agb-code en is aangesloten bij Yoga Vereniging Nederland en Vereniging HypnoBirthingdocenten Nederland & Belgie. Neem voor de zekerheid contact op met jouw verzekeraar.

Kan ik een proefles volgen? Ja, het is mogelijk om een betaalde proefles te volgen. 

Ik heb last van mijn ...., (iets) is het veilig om zwangerschapsyoga te volgen? Het is belangrijk om klachten en kwaaltjes te melden. Ook als je een chronische ziekte of handicap hebt, ben je van harte welkom. Afhankelijk van jouw situatie, kan ik bepaalde oefeningen voor jou aanpassen. Deelnemen aan de lessen is eigenlijk altijd mogelijk en veilig. Daarnaast heb ik kennis van allerlei natuurlijke hulpmiddeltjes voor zwangerschapskwaaltjes.

Zwangerschapsyoga maandagavond 19uur

Wil je zwangerschapsyoga in juni/juli volgen? Stuur dan een mailtje naar nelleke@liefyoga.nl.