Rebozo sluitingsritueel

 

Markeer een moment in de tijd om jouw innerlijke proces in jouw leven te vieren. Geef aandacht aan een periode in jouw leven die je mag afsluiten. Het Rebozo sluitingsritueel biedt jou de mogelijkheid stil te staan bij alle belangrijke gebeurtenissen in het leven. 

In Mexico wordt het sluitingsritueel traditioneel 6 weken na de bevalling ingezet om de vrouw voor te bereiden op het leven buitenshuis. Haar lichaam wordt gesloten om weer dichter bij zichzelf te komen en de bevalling en geboorte een nieuwe plek te geven.

Dit prachtige ritueel kan ingezet worden bij alle keerpunten in ons leven: moeder worden, een traumatische gebeurtenis zoals een ongeluk, verliesgeboorte of een nare bevalling,  afscheid van onze vruchtbaarheid of welkom heten van de menopauze. Het is een moment om jouw veerkracht te eren.

Samen met Vera Develing begeleid ik je graag in jouw proces. Tesamen hebben wij een veelheid aan kennis en kwaliteiten. Zo kunnen wij jou aanvullende opties bieden: inzet van kristallen, klankschalen, essentiële olieen of acces bars.

Of verwen jezelf met een een uitgebreid, persoonlijk arrangement met bijvoorbeeld een ademsessie, een yogales, stilte wandeling, cacao ceremonie of human design sessie. In onze omgeving (Ede en Oosterbeek) zijn veel prachtige hotels en B&B's 

Voorafgaand aan het ritueel is er intakegesprek om jouw wensen en verwachtingen te bespreken.

Neem contact op met Vera of Nellie voor het maken van een gratis kennismakingssessie.

 

Meer over het werk van Vera op www.veradeveling.com

Jouw sluitingsritueel

Vrijheid om jouw proces te delen

Ruimte om van jouw intentie neer te zetten

Ontspan met een vierhanden massage

 Verbind ritueel bad of yonisteam met medicinale kruiden

Tijd voor integratie 

Sluiting met de doeken (rebozo's)

Verbind met jouw eigen wijsheid

Verwarmende thee en voedende snacks 

 

Het gehele ritueel duurt zo'n 4 uur. De locatie is in overleg. 

Bijdrage: vanaf € 495,00