yoga 

In essentie gaat yoga over verbinding met jezelf en de tijd nemen om te ervaren hoe het met je gaat. Het gaat om jezelf leren kennen. Yoga helpt je om te ervaren en bewust te worden van wat jij nodig hebt!

Yoga gaat over bewegen binnen jouw mogelijkheden en jezelf bewust worden van hetgeen jouw lichaam je vertelt. De adem is daarbij een belangrijk instrument. Yoga bevordert de gezondheid en brengt rust en ontspanning. 

In mijn lessen gaat yoga dus niet om lenig zijn, perfect in een houding staan of volledige stilte in jouw hoofd hebben tijdens de meditatie. Het gaat over bewustwording van jezelf om jouw welzijn te vergroten!

Nelleke als yogadocente

Yoga speelt al bijna 20 jaar een belangrijke rol in mijn leven. Yoga is voor mij veel meer dan een houding aannemen op een yogamat. Yoga is een levenswijze, waarin zelfkennis, balans vinden en fysieke & mentale gezondheid met elkaar verbonden zijn. 

Ik ben gediplomeerd yogadocente en ben aangesloten bij van Yogaverening Nederland. Op dit moment volg ik zelf les bij Pinky More (www.indianclassicyoga.com).