Zwangerschapsmassage

Zwanger zijn is een bijzondere periode: in jouw buik groeit immers een lief klein kindje. Negen maanden lang verandert jouw lichaam én werkt het hard om jouw buikbaby te laten groeien. Zwanger zijn is mooi, maar kan ook samengaan met allerlei kwaaltjes, vermoeidheid of innerlijke spanning. Deze zwangerschapsmassage richt zich op totale ontspanning!

De massage heeft een positief effect op jouw lichaam & geest. Dit is natuurlijk ook heel fijn voor het kindje in jouw buik! De massage stimuleert op de bloedsloop, werkt vochtafdrijvend en geeft verlichting bij vermoeidheid en ongemak. Kortom na deze massage zit jij lekkerder in jouw vel en slaap je vaak ook beter!

De massage vindt plaats op een speciale zwangerschapsmassage tafel: hierdoor kan je ook hoogzwanger op de buik liggen. Desgewenst kan je ook zittend of liggend op de zij worden gemasseerd. Fijn als je last hebt van bepaalde kwaaltjes of niet lang in een houding kan blijven. De massage laat jou ook de zwangerschap bewuster ervaren, waardoor signalen die jouw lichaam afgeeft duidelijker worden.

Vanaf 14 weken zwangerschap ben je van harte welkom! Uiteraard bespreken wij vooraf eventuele klachten, aandachtspunten en wensen. Naast mijn handen kan ik ook een rebozo-doek inzetten tijdens de zwangerschapsmassage.

Zwangerschapsmassage 60 minuten - afspraak 75 minuten - € 65,00

 

Zwangerschapsmassage 90 minuten - afspraak 105 minuten - € 90,00

Alle massages zijn uit te breiden met een heerlijk magnesiumrijk voetbad! 

Meerprijs voetenbad +€15,00

Meerprijs aan huis + € 25,00