Vrije Geboorte & Yoga workshop

Ik ben blij om Anna Myrte Korteweg, schrijfster van het boek Vrije Geboorte, binnenkort te verwelkomen voor deze avondvullende workshop voor (aanstaande) moeders.

In deze bijzondere workshop willen wij je inspireren om de weg naar jouw vrije geboorte in vertrouwen te bewandelen en jouw eigen wensen vorm te geven.

'Vrije Geboorte' is een must-read voor de bewuste zwangere vrouw. In dit handboek staat beschreven hoe geboorte werkt en wat jij kunt doen om het geboorteproces zo veel mogelijk te ondersteunen. We gaan met auteur Anna Myrte Korteweg in gesprek over het belangrijkste thema van haar boek: het gaan van jouw eigen weg naar een vrije geboorte, oftewel een geboorte waarbij je in je kracht staat en waarop je later met een goed gevoel terug kunt kijken.

Centraal in de lezing staat werkelijk voelen hoe het met je gaat en wat jij als zwangere nodig hebt: Als je dichtbij jezelf staat, kun je je eigen weg vinden naar jouw vrije geboorte. Thema's als trouw zijn aan jezelf, je bewust worden van zowel je grenzen als je behoeften en de zwangerschap als een kans zien om 'nog meer jij' te worden, staan centraal in het boek en ook in deze avond.

Yoga is een heel goede manier om met deze thema's te oefenen. De zwangerschapsyogales staat ruimte creëren & ervaren in het lichaam en verbinding met jezelf & de adem centraal. Onze doelstelling is om contact te (leren) maken met wat er in je leeft, ook met de moeilijkere dingen, en om jezelf te leren accepteren.

De avond gaat van start met een ontspannende yogales door Nelleke. Na de theepauze gaan we in gesprek met Anna Myrte tijdens een interactieve lezing over Vrije Geboorte.

De workshop start om 19.00 uur en eindigt rond 22.00 uur. De deur van yogacentrum Zweiersdal (Weverstraat 65 in Oosterbeek) is open vanaf 18.45 uur. Kaartjes voor deze avond kosten € 30,00 (Lief Yoga cursisten: € 25,00). Het boek kost € 20,00 en kan je op deze avond laten signeren.

Aanmelding Vrije Geboorte & Yoga Workshop