Ik heb zelf driemaal de oerkracht tijdens de geboortes van mijn kinderen mogen ervaren. Moeder worden is een intense ervaring, iedere zwangerschap en bevalling heb ik anders beleefd. De verwondering en liefde als je een pasgeborene in de ogen kijkt. Nog iedere dag leer ik van mijn kinderen en groei ik in mijn rol als moeder.  

Mijn leven heeft stroomversnellingen en wendingen gekend. Zo heb ik mijn eerste kindje als alleenstaande moeder gebaard en in mijn armen gesloten.  Door mijn levenservaring kijk ik niet zo snel ergens van op en praat ik op alle niveau's mee!

Ganga Mama - Doula Nelleke

De komst van een kindje is een bijzonder belangrijke levensgebeurtenis, waarbij ik iedereen toe wens om in vertrouwen, ontspanning en zachtheid mee te kunnen gaan op de stroom van het leven. Als doula bied ik jou een-op-een ondersteuning en coaching tijdens de zwangerschap, de geboorte van jouw kindje (bevalling) en/of de eerste periode erna (postpartum doula).

Graag zet ik jou én eventueel jouw partner in jouw eigen kracht door vertrouwen, ontspanning en kennis te voeden én er simpelweg te zijn met een rustgevende aanwezigheid. Samen bespreken we hoe én waarmee ik jou of jullie het beste kan ondersteunen.

Tijdens de zwangerschap en geboorte kan ik jou en jullie begeleiden door elementen uit de yoga, spinning babies, HypnoBirthing en Theta Healing in te zetten en natuurlijk masseren. Ons lichaam en de geest/mind zijn met elkaar verbonden, net als ontspanning en adem. Tijdens de gehele bevalling ben ik aanwezig om jou en jouw partner fysiek, emotioneel en mentaal te ondersteunen.

Binnenkort zal ik ook diensten als postpartum doula gaan aanbieden, zodat jij rustig in jouw nieuwe rol als moeder kan groeien en jouw/jullie kleintje in alle rust kan leren kennen.

Ben jij geïnteresseerd en wil jij meer informatie?

Neem dan contact met mij op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Mijn werkgebied ligt zo'n 60 kilometer rondom mijn huidige woonplaats Heveadorp (nabij Arnhem). Ik weet mijn weg goed te vinden in regio Arnhem/Nijmegen - Veenendaal/Wageningen/Ede - Amersfoort/Leusden - Utrecht.  

voordelen van een doula

Ondersteuning door een doula tijdens de bevalling kent een aantal belangrijke voordelen!

ganga mama's

ondersteuning

Ganga Mama biedt verschillende pakketten met ondersteuningsmogelijkheden aan

Ganga mama's aanvullende diensten

Zwangerschapsmassages & Ontspanningsmassages na de geboorte en voor jouw partner & Rebozosluitingsritueel & Zwangerschapsyoga & Yoga na de bevalling & Babymassage & Baby Yoga & HypnoBirthing