Copyright Lief Yoga & Massage

geboorte DOula

Zwangerschapscoaching

Als doula ben ik daar om jou (of jullie) te ondersteunen tijdens de meest bijzondere gebeurtenis in jouw én jullie leven: de geboorte van jouw kindje en de weg daarnaartoe. Door ontspanning en vertrouwen leer je verbinding te maken met jouw lichaam en innerlijke wijsheid.  

Tijdens de zwangerschap gaan we onderzoeken wat jij nodig hebt gedurende de weken tot de geboorte van jouw kindje en tijdens de bevalling. Daarbij maak ik gebruik van diverse (holistische) coachingstechnieken en elementen uit de yoga, mindfulness, spinning babies, HypnoBirthing en lichaamswerk.

Jouw én jullie wensen staan centraal.


doulapakketten:

Basis pakket (geboortedoula): € 725,00

Kennismakingsgesprek, twee gesprekken van 2,5 uur tijdens de zwangerschap, aanwezigheid tijdens de gehele duur van de geboorte, kort verslag van de bevalling met een aantal foto's, kort kraambezoek, postpartum bezoek om de geboorte na te bespreken, bereikbaar voor jullie vragen tijdens zwangerschap & postpartum periode via telefoon, app én mail, uitleen bal en boeken, 20% korting op het Nourishing New Mama Plan.

Plus pakket (geboortedoula plus groepscursus HypnoBirthing): € 999,00

Privépakket (geboortedoula plus privécursus HypnoBirthing): €1.249,00

Postpartum pakket voor doulaclienten: € 650,00 voor 20 uur of € 1250,00 voor 40 uur

- Alle genoemde prijzen zijn exclusief reiskosten -


Losse consulten:

Zwangerschapscoaching: € 50,00 per uur

Wandelend in de prachtige bossen, in mijn praktijk of live online onderzoek je samen met mij wat er in jou leeft. Wat heb jij nodig tijdens de zwangerschap voor jouw eigen groei en om geboorte te schenken aan jouw kindje? Hoe kan jij jouw wensen voor de geboorte vormgeven?   

Stuitliggingsconsult: € 75,00 per sessie van 90 minuten

Soms blijft een kindje lang met de billetjes naar beneden of dwars liggen. Geef jouw kindje met behulp van Spinning Baby de mogelijkheiid om met het hoofdje naar beneden te draaien. Ik leer jou (en jouw partner) de fysieke oefeningen om meer ruimte in jouw bekken te creëren. Daarnaast kan ik je meenemen in een een prachtig HypnoBirthing sessie, waarbij ik jullie uitnodig om diep te ontspannen en uitnodig om te draaien. Door diep te ontspannen voorafgaand aan een uitwendige versie zal dit ook positief doorwerken.