Mama & Baby yoga 

Yoga na de zwangerschap

In deze yogalessen staat jouw herstel na de zwangerschap en ontspannen met of zonder jouw baby centraal. Als kersverse moeder is het fijn om verantwoord te bewegen en handvatten voor meer rust en balans te krijgen.

Het delen van jouw ervaringen met de andere moeders speelt een belangrijk rol. Als moeder van een baby staat je wereld vaak op zijn kop! En voor ons vrouwen luisteren naar elkaar en herkenning in elkaars verhaal helend.

De zachte yoga-oefeningen zijn gericht op het versterken van diepliggende spieren in de buik, de rug en het bekkenbodemgebied. Als jonge moeder til en voed je jouw kindje de hele dag door, daarom is er veel aandacht voor het nek- en schoudergebied.

Bij het herstel van de buik- en bekkenbodemspieren speelt de adem ook een belangrijke rol. Daarnaast leert je hoe je innerlijke spanning kunt loslaten en meer balans kunt ervaren in deze vaak hectische periode. In een van de lessen doen we een extra lange eindontspanning in de vorm van yoga nidra 'de slaap van de yogi's'.

Vanaf zo'n 6 weken na de geboorte van jouw kindje kan je starten. De lessen zijn ook geschikt voor vrouwen die zijn bevallen via een keizersnede. In de lessen speelt het delen van ervaringen en tips ook een belangrijke rol. De intensiteit van de oefeningen wordt langzaam opgebouwd in de lessenreeks. Ervaring met yoga is niet nodig.

 

Praktisch

Deze reeks bestaat uit 6 lessen van 75 minuten. Als je graag jouw kindje meeneemt naar de les, dan is dat natuurlijk mogelijk. Tijdens de les is het altijd mogelijk om jouw kindje te verschonen, te voeden en te knuffelen. De bijdrage voor de blokken lessen is € 89,50 en een losse les is € 17,50.

 

Startdata nieuwe lessenreeks

Woensdagochtend 15 mei (09.00 - 10.15 uur): 15, 22 en 29 mei & 5, 12 en 19 juni 2024 

Woensdagochtend 21 augustus (09.00 - 10.15 uur): 21 en 28 augustus & 4, 11, 18 en 25 september 2024

Start nieuwe cursus woensdagochtend om 09.00

Woensdagochtend 15 mei

Woensdagochtend 21 augustus

Voordelen:

1. Een moment voor jezelf; met of zonder jouw baby

2. Meer rust en ontspanning

3. Herstel van het lichaam: bekkenbodem!

4. Ruimte om jouw ervaringen te delen

5. Tips uitwisselen met andere mama's