MassaGE BIJ nELLEKE

Massage biedt jou een moment van rust en ontspanning en heeft een positief effect op jouw lichaam en geest! Een massage stimuleert de bloedsomloop en het lymfestelsel én heeft een verstevigende en ontspannende werking op de spieren. Tevens bevordert het een positief lichaamsbeeld en het zelfhelend vermogen van het lichaam.

Ik masseer in een rustgevende slowflow, zodat het in jouw lichaam kan gaan stromen en jouw geest tot rust komt.

In mijn praktijk staat een speciale massagetafel met buik- én borstuitsparing. Fijn voor zwangeren, dames met grote of gevoelige borsten of grote mensen met een maatje meer. Uiteraard gebruik ik natuurlijke, biologische massageolieën en essentiele olieën.

Wilt u liever een massage aan huis? Ook dat kan!

meer dan alleen ontspanning

De afgelopen jaren heeft Nelleke zich gespecialiseerd in het behandelen en masseren van vrouwen.

Naast heerlijke ontspanningsmassages geeft Nelleke ook therapeutische massages en behandelingen als well woman cyclusmassages, well woman fertiliteitsmassages, buikpakkingen, (ayurvedische) kraammassages, well woman new mama treatments (kraamtijdbehandelingen), yonisteams en moxabustion.

Daarnaast heb ik onlangs mijn opleiding tot ayurvedische massagetherapeut af. Bij de ayurvedische abhyanga maak ik gebruik van traditionele, medicinale kruidenolieën. Iedere olie heeft een specifieke werking.