Reiki

Reiki is simpelweg universele energie. Energie is overal om ons heen. Van het voedsel dat wij eten tot de lucht die wij inademen. In de natuur en in ons huis. Reiki is geschikt voor iedereen, ook voor baby's, kinderen en zwangeren.

U kunt bij mij terecht voor een korte stoelbehandeling (zo'n 30 minuten) of een lange behandeling op de massagetafel (zo'n 60 minuten). U houdt uw kleding aan.

Tijdens een Reiki-behandeling "Chiryo" stroomt de levensenergie via mijn handen naar u toe. Mijn handen leg ik op verschillende punten op uw lichaam en de energie stroomt naar die plekken, waar het het meest nodig is. Het doel van een Reiki-behandeling is het zelfhelend vermogen van lichaam en geest bevorderen. Een Reiki-behandeling ondersteunt u in uw lichamelijke, geestelijke of mentale helingsproces. Reiki geeft innerlijke rust, brengt balans en vitaliteit.

In 2009 ben ik als Reiki Master in het Ursui-systeem ingewijd. Dit systeem is vernoemd naar Japanner Mikao Ursui, die deze methode heeft herondekt en vormgegeven. Daarnaast ben ik ingewijd als deeksha-gever en in de Shamballa MDH-energie. Ik sta met beide voeten stevig op de grond. Anders zou ik dit werk niet kunnen doen.

de 5 Reiki-principes

Ik ben vandaag niet boos of geërgerd

Ik maak me vandaag geen zorgen

Ik ben dankbaar voor alles wat op mijn pad komt

Ik werk vandaag met toewijding

Ik ben vandaag vriendelijk tegen iedereen