Praktijkadres: Ingenieur Munterlaan 41 - Heveadorp

volatile massage-oliën

Lief Yoga & Massage gebruikt de massage-oliën van het merk Volatile. Deze massage-oliën zijn 100% natuurlijk en op basis van jojoba- en amandelolie.

Voor baby's, kinderen en zwangere vrouwen wordt gebruik gemaakt van de speciale Zwanger & Babylijn van Volatile. Voor de ontspanningsmassages wordt gebruik gemaakt van Volatile Relax. Bij een zeer gevoelige huid of notenallergie wordt met Volatile druivenpitolie gemasseerd. 


Massage-oliën voor baby’s

Baby Massage-olie met mandarijn: de vrolijke geur van mandarijn ruikt niet alleen lekker maar is ook goed voor baby’s met slaapproblemen en buikkrampjes.

Baby Massage-olie met lavendel: deze massage-olie is enorm rustgevend en goed voor de huid. Werkt ook goed ter behandeling van eczeem.

Baby Massage-olie Buikkramp:  met de essentiële oliën venkel, Roomse kamille en kajeput. De venkel is windverdrijvend en bevordert de spijsvertering. Heeft een stabiliserend effect op de ingewanden en bevordert de peristaltiek (ritmische samentrekking van de darmspieren). De Roomse kamille werkt verzachtend, kalmerend en ontsteking onderdrukkend vooral in het spijsverteringskanaal (colitis,gastritis en diarree (vooral als deze chronisch is). De kajeput werkt pijnstillend. De basisolie bestaat uit amandelolie, jojobaolie en calendula. Er is 0,5 % van het mengsel essentiële oliën toegevoegd.

Baby Massage-olie Cara:  ook hier bestaat de basisolie uit een mix van amandelolie, jojoba en calendula. Hieraan toegevoegd is 0,5% van het mengsel kajeput, eucalyptus, spijklavendel en mirte. De kajeput, eucalyptus en mirte behoren tot de Melaleucagroep (mirte- achtige bomen) en deze hebben het vermogen infecties tegen te gaan. Kajeput wordt heel veel gebruikt bij gewone verkoudheid en andere infecties van de luchtwegen. Het verhindert dat de bacteriën zich vermenigvuldigen in het slijm. Kajeput heeft tevens een pijnstillende werking. Eucalyptus heeft ook een bacteriewerendeeigenschap. Mirte is betrekkelijk mild en werkt zeer goed bij borstklachten. De spijklavendel heeft eveneens een pijnstillende en antiseptische werking, maar is daarnaast ook kalmerend. Door de massage-olie Cara op de borst en de rug van uw kind in te masseren ziet u zeer snel de klachten verminderen.


Massage-oliën voor zwangeren

Zwangerschapsmassage-olie met lavendel en calendula: de rustgevende lavendel kan helpen bij slaapproblemen. De voedende en verzorgende amandelolie, jojoba en calendula helpen ter voorkoming van zwangerschapsstriae.

Zwangerschapsmassage-olie met mandarijn en calendula: een heerlijk geurende massage-olie. De mandarijn kan helpen bij misselijkheid en obstipatie en helpt bij slaapstoornissen. De voedende en verzorgende amandelolie, jojoba en calendula helpen ter voorkoming van zwangerschapsstriae.

  

Wist je dat?

En aantal essentiële oliën mogen niet gebruikt worden tijdens de zwangerschap, te weten: basilicum, hysop, jeneverbes, marjolein, mirre, rozemarijn, salie en scharlei.


In de Zwanger & Babylijn is de hoeveelheid geurende essentiële oliën aanzienlijk minder dan in de normale massageoliën voor volwassenen.

Gebruik daarom alleen producten, die speciaal geschikt zijn voor baby's!