Praktijkadres: Ingenieur Munterlaan 41 - Heveadorp

YOGA

In ons drukke bestaan hebben velen van ons we behoefte aan meer ontspanning en innerlijke rust. Yoga geeft ruimte en bevordert de verbinding met jezelf. Yoga houdt het lichaam sterk en werkt preventief tegen lichamelijke klachten.  

Nelleke is gediplomeerd, allround yogadocente én heeft zich gespecialiseerd in yoga tijdens én na de zwangerschap. De basis voor de lessen ligt bij de klassieke Hatha Yoga, waar ik in soms oefeningen uit andere yogastromingen, bewegingsvormen of mindfulness aan toevoeg.

In alle lessen leren we lichaam en adem waar te nemen én staan we stil bij dingen, waaraan we in de haast van alle dag voorbij gaan. Binnen de zwangerschapsyoga, yoga na de bevalling en mama&baby yoga staat naast de verbinding met jezelf ook de verbinding met jouw (ongeboren) kindje centraal en ben je samen met liefdevolle aandacht voor elkaar.

Lief Yoga & Massage is aangesloten bij Yogavereniging Nederland!

Zwangerschapsyoga

Zwanger zijn: een bijzondere tijd, waarin een kindje groeit in jouw veranderende lichaam. Zwangerschapsyoga biedt ontspanning en beweging en geeft vertrouwen voor de bevalling.

Yoga voor vrouwen

Een hatha yogales, waarbij inspanning en ontspanning elkaar afwisselen.

Iedere week komen ademoefeningen, de zonnegroet, de basishoudingen en een eindontspanning aan bod.


Yoga na de zwangerschap

Speciaal voor vrouwen die net zijn bevallen. Een rustige en veilige manier om te herstellen van jouw zwangerschap en bevalling. Ook na een keizersnede!