Lief Yoga

Lief yoga specialiseert zich in yoga voor zwangeren & yoga voor prille moeders in de postnatale periode. Natuurlijk geef ik les aan volwassen in Hatha flow, Sivananda Hatha yoga en op verzoek Yoga & Dans én soms aan kleine kinderen. Ik geef les op basis van de klassieke Hatha Yoga. In sommige lessen bied ik oefeningen aan uit andere yogastromingen, bewegingsvormen of mindfulness.

In ons drukke bestaan hebben velen van ons we behoefte aan ontspanning, innerlijke rust en ruimte. Yoga kan hier een belangrijke rol in spelen.

In alle lessen leren we lichaam en adem waar te nemen én staan we stil bij dingen, waaraan we in de haast van alle dag voorbij gaan. Binnen de zwangerschapsyoga, yoga na de bevalling en baby yoga staat naast de verbinding met jezelf ook de verbinding met jouw (ongeboren) kindje centraal en ben je samen met liefdevolle aandacht voor elkaar.

Lief Yoga & Massage is aangesloten bij Yogavereniging Nederland!

houding   ontspanning   focus

Zwangerschapsyoga

Zwanger zijn: een bijzondere tijd, waarin een kindje groeit in jouw veranderende lichaam. Zwangerschapsyoga biedt ontspanning en beweging en geeft vertrouwen voor de bevalling.

hatha holistisch ontspanning

Hatha yoga

Een hatha yogales, waarbij inspanning en ontspanning elkaar afwisselen. Iedere week komen ademoefeningen, de zonnegroet, de basishoudingen en een eindontspanning aan bod.


back in shape   balans

yoga na de bevalling

Speciaal voor vrouwen die net zijn bevallen. Een rustige en veilige manier om te herstellen van jouw zwangerschap en bevalling. Ook na een keizersnede!