Praktijkadres: Ingenieur Munterlaan 41 - Heveadorp

YOGA

In ons drukke bestaan hebben velen van ons we behoefte aan meer ontspanning en innerlijke rust. Yoga geeft ruimte en bevordert de verbinding met jezelf. Yoga houdt het lichaam sterk en werkt preventief tegen lichamelijke klachten.  

Nelleke is gediplomeerd, allround yogadocente én heeft zich gespecialiseerd in yoga tijdens én na de zwangerschap. De basis voor de lessen ligt bij de klassieke Hatha Yoga, waar ik in soms oefeningen uit andere yogastromingen, bewegingsvormen of mindfulness aan toevoeg.

In alle lessen leren we lichaam en adem waar te nemen én staan we stil bij dingen, waaraan we in de haast van alle dag voorbij gaan. Binnen de zwangerschapsyoga, yoga na de bevalling en mama&baby yoga staat naast de verbinding met jezelf ook de verbinding met jouw (ongeboren) kindje centraal en ben je samen met liefdevolle aandacht voor elkaar.

Lief Yoga & Massage is aangesloten bij Yogavereniging Nederland!

Massage

Aanraken en aangeraakt worden zijn een basisvoorwaarde voor geluk.

Massage biedt jou een moment van rust en ontspanning en heeft een positief effect op jouw lichaam en geest! Een massage stimuleert de bloedsomloop en het lymfestelsel én heeft een verstevigende en ontspannende werking op de spieren. Tevens bevordert het een positief lichaamsbeeld en het zelfhelend vermogen van het lichaam.

Ik masseer in een rustgevende slowflow, zodat het in jouw lichaam kan gaan stromen en jouw geest tot rust komt. Van mijn klanten hoor ik vaak dat ik zachte handen heb.

In mijn praktijk staat een speciale massagetafel met buik- én borstuitsparing. Fijn voor zwangeren, dames met grote of gevoelige borsten of grote mensen met een maatje meer.

Wilt u liever een massage aan huis? Bespreek dan de mogelijkheden!

In mijn praktijk gebruik ik biologische massageolieën en/of biologische essentiële olieën. De handdoeken worden met biologische wasmiddelen gewassen. Ik was wel op 60graden om de hygiene te waarborgen. Gelukkig hebben wij zonnepanelen.

Massage is liefdevolle aandacht in actie én stilt onze huidhonger!

Zwangerschapsyoga

Zwanger zijn: een bijzondere tijd, waarin een kindje groeit in jouw veranderende lichaam. Zwangerschapsyoga biedt ontspanning en beweging en geeft vertrouwen voor de bevalling.

Hatha Yoga voor vrouwen en mannen

Een hatha yogales, waarbij inspanning en ontspanning elkaar afwisselen.

Iedere week komen ademoefeningen, de zonnegroet, de basishoudingen en een eindontspanning aan bod.


Yoga na de zwangerschap

Speciaal voor vrouwen die net zijn bevallen. Een rustige en veilige manier om te herstellen van jouw zwangerschap en bevalling. Ook na een keizersnede!