Postnatale yoga -

yoga na de bevallling

Deze cursus met zes yogalessen is speciaal voor vrouwen die net een kindje hebben gekregen. Yoga helpt je meer rust en balans te ervaren én jouw lichaam weer te herstellen.

De zachte yoga-oefeningen zijn gericht op het versterken van de spieren in de buik, de rug, het bekkenbodemgebied en de benen én op ontspanning van bijvoorbeeld het schoudergebied. Als jonge moeder til en voed je jouw kindje immers continue en kan je daardoor rug- of nekklachten krijgen. Daarnaast leert je hoe je innerlijke spanning kunt loslaten en meer balans kunt ervaren in deze vaak hectische periode. In een van de lessen doen we een extra lange eindontspanning in de vorm van yoga nidra 'de slaap van de yogi's'.

Vanaf zo'n 6 weken na de geboorte van jouw kindje kan je starten. De lessen zijn ook geschikt voor vrouwen die zijn bevallen via een keizersnede. In de lessen speelt het delen van ervaringen en tips ook een belangrijke rol. De intensiteit van de oefeningen wordt langzaam opgebouwd in de lessenreeks. Ervaring met yoga is niet nodig.


Praktisch

De cursus yoga na de bevalling bestaat uit 6 lessen van 75 minuten. Als je graag jouw kindje meeneemt naar de les, dan is dat natuurlijk mogelijk. De zaal met vloerverwarming is aangenaam van temperatuur. Tijdens de les is het altijd mogelijk om jouw kindje te verschonen, te voeden en te knuffelen. De bijdrage voor de cursus is € 80,00.


Cursusdata

Dinsdagavond 16 april van 20.45 - 22.00 uur: 16 en 23 april - 7, 14, 21 en 28 mei  

Dinsdagavond 4 juni van 20.45 tot 22.00: 4, 11, 18 en 25 juni - 2 en 9 juli 2019

Bij vragen of interesse kan je me altijd bellen, mailen of Whatsappen.

Startdata

cursus yoga na de bevalling

Dinsdag 16 april om 20.45 uur

Dinsdag 4 juni om 20.45 uur

Dinsdag 10 september om 20.45 uur

Dinsdag 5 november om 20.45 uur


Locatie:

Koning Zwaan in Oosterbeek