Praktijkadres: Ingenieur Munterlaan 41 - Heveadorp

Ik heb zelf driemaal de oerkracht tijdens de geboortes van mijn kinderen mogen ervaren. Moeder worden is een intense ervaring, iedere zwangerschap en bevalling heb ik anders beleefd. De verwondering en liefde als je een pasgeborene in de ogen kijkt. Nog iedere dag leer ik van mijn kinderen en groei ik in mijn rol als moeder.  

Mijn eerste kindje heb ik als alleenstaande moeder gebaard en in mijn armen gesloten. De andere twee samen met een partner. Door mijn levenservaring kijk ik niet zo snel ergens van op en praat ik op alle niveau's mee!

Nelleke is zwangerschapscoach &

kraamtijdbehandelaar & postpartum doula

Allereerst van harte gefeliciteerd met jouw zwangerschap! Het dragen van een kindje is een bijzonder ervaring. Voor veel vrouwen gaat een langgekoesterde wens in vervulling als zij zwanger raken, voor sommige vrouwen is het onverwacht. Zwanger zijn betekent in mijn ogen vooral een grote transitie in het leven. En zoals alle veranderingen in het leven gaat het samen met allerlei emoties van pure blijdschap tot angst.

Wat jij ervaart, mag er zijn!

Mijn wens is dat jij (en jouw partner) mee kunnen gaan op de stroom van het leven. De komst van een kindje is immers een bijzonder belangrijke levensgebeurtenis. Graag zet ik jou én eventueel jouw partner in jouw eigen kracht door vertrouwen, ontspanning en kennis te voeden én er simpelweg in alle rust vor jou te zijn.

Naast de cursussen Bewust & Ontspannen Zwanger met Zwangerschapsyoga en HypnoBirthing kan ik jou of jullie 1-op-1 coaching geven, praktische tips en ondersteuning geven tijdens de zwangerschap en/of de eerste periode erna. Samen bespreken we hoe én waarmee ik jou of jullie het beste kan ondersteunen.

Als kraamtijdbehandelaar en postpartum doula ondersteun ik jullie graag, zodat jij rustig in jouw nieuwe rol als moeder (én vader) kan groeien en jouw/jullie kleintje in alle rust kan leren kennen.

Als kraamtijdbehandelaar geef ik kraamtijdmassages en behandelingen aan huis. Na de bevalling ervaren veel vrouwen onrust in zichzelf. Een behandeling helpt heel goed om weer terug te komen in jouw lichaam. Het werkt heel helend.

Als postpartum doula kom ik bij jullie thuis om jullie te ontzorgen en praktisch te ondersteunen, zodat jullie meer rust kunnen ervaren: ik luister, ik masseer, ik kook, ik pas op jouw kleintje als jij wilt douchen of op de andere kindjes, ik doe klusjes, ik was en nog veel meer.

Ben jij geïnteresseerd en wil jij meer informatie?

Als kraamtijdbehandelaar en postpartum doula ben ik werkzaam in het gebied Oosterbeek, Arnhem, Nijmegen, Ede, Wageningen, Veenendaal, Rhenen, Utrechtse Heuvelrug, Barneveld, Leusden, Doetinchem, Dieren en Apeldoorn.