Praktijkadres: Ingenieur Munterlaan 41 - Heveadorp

Moeder worden & zijn

Ik heb zelf driemaal de oerkracht tijdens de geboortes van mijn kinderen mogen ervaren. Moeder worden was een mijlpaal in het leven: het zwanger zijn en baren van ieder kindje heb ik anders beleefd. De verwondering en liefde als je een pasgeborene in de ogen kijkt. Iedere keer blijft het ongelofelijk dat je écht een kindje op de wereld hebt gezet.

Mijn eerste kindje heb ik als alleen staande moeder gebaard en in mijn armen gesloten. Mijn andere twee zoons samen met mijn man. Door mijn levenspad kijk ik niet zo snel ergens van op! Ik ben zowel nuchter en spiritueel, zacht en doelbewust.

Creëer rust en vertrouwen als zwangere voor

een ontspannen basis voor mama en baby

Allereerst van harte gefeliciteerd met jouw zwangerschap! Het dragen van een kindje is een bijzonder ervaring. Voor veel vrouwen gaat een langgekoesterde wens in vervulling als zij zwanger raken, voor sommige vrouwen is het onverwacht. Zwanger zijn betekent in mijn ogen vooral een grote transitie in het leven. En zoals alle veranderingen in het leven gaat het samen met allerlei emoties van pure blijdschap tot angst.

Wat jij ervaart, mag er zijn!

Mijn wens is dat jij (en jouw partner) mee kunnen gaan op de stroom van het leven. De komst van een kindje is immers een bijzonder belangrijke levensgebeurtenis. Graag zet ik jou én eventueel jouw partner in jouw eigen kracht door vertrouwen, ontspanning en kennis te voeden én er simpelweg in alle rust vor jou te zijn.

Naast een zwangerschapscursus - Bewust & Ontspannen Zwanger met Zwangerschapsyoga en/of HypnoBirthing of zwangerschapsmassage - kan ik jou of jullie ondersteunen tijdens de zwangerschap, de bevalling en/of maanden na de geboorte. Samen bespreken we hoe én waarmee ik jou of jullie het beste kan ondersteunen.

Als geboortedoula ben ik er voor jou én jullie tijdens de zwangerschap, de bevalling en kom ik langs in de postpartum periode. Ik sta naast jou én jouw partner en vervul een actieve of ondersteunende rol tijdens de bevalling. Ik ben daar om je en jullie vertrouwen te geven.

Als kraamtijdbehandelaar geef ik kraammassages en behandelingen aan huis. Na de bevalling ervaren veel vrouwen onrust in zichzelf. Een behandeling helpt heel goed om weer in contact te komen met jouw lichaam én te landen in het moederschap in deze intense periode met een pasgeboren baby.

Als postpartum doula kom ik bij jullie thuis om jullie te ontzorgen en om met de alledaagse dingen te ondersteunen, zodat jullie meer rust ervaren en tijd hebben om te rusten: ik luister, ik masseer, ik kook, ik pas op jouw kleintje als jij wilt douchen of op de andere kindjes, ik doe boodschappen, ik was en nog veel meer.

Ben jij geïnteresseerd en wil jij meer informatie?

Als geboortedoula, kraamtijdbehandelaar en postpartum doula ben ik werkzaam in het gebied Oosterbeek, Arnhem, Nijmegen, Ede, Wageningen, Veenendaal, Rhenen, Tiel, Utrechtse Heuvelrug, Barneveld, Leusden, Doetinchem, Dieren en Apeldoorn.