Copyright Lief Yoga & Massage

Zwangerschapscoaching

Voor alle dames en partners in verwachting of met een kinderwens ben ik daar om jou (of jullie) te ondersteunen in de meest bijzondere transitie gebeurtenis in jouw én jullie leven: de geboorte van jouw kindje en de weg daarnaartoe. Door ontspanning en vertrouwen leer je verbinding te maken met jouw lichaam en innerlijke wijsheid.  

Tijdens de zwangerschap gaan we onderzoeken wat jij nodig hebt gedurende de weken tot de geboorte van jouw kindje en tijdens de bevalling. Daarbij maak ik gebruik van diverse (holistische) coachingstechnieken en elementen uit de yoga, mindfulness, spinning babies, HypnoBirthing en lichaamswerk.

Jouw én jullie wensen staan centraal.

Traject

Losse consulten:

Zwangerschapscoaching: € 50,00 per uur

Wandelend in de prachtige bossen, in mijn praktijk of live online onderzoek je samen met mij wat er in jou leeft. Wat heb jij nodig tijdens de zwangerschap voor jouw eigen groei en om geboorte te schenken aan jouw kindje? Hoe kan jij jouw wensen voor de geboorte vormgeven?   

Stuitliggingsconsult: € 75,00 per sessie van 90 minuten

Soms blijft een kindje lang met de billetjes naar beneden of dwars liggen. Geef jouw kindje met behulp van Spinning Baby de mogelijkheiid om met het hoofdje naar beneden te draaien. Ik leer jou (en jouw partner) de fysieke oefeningen om meer ruimte in jouw bekken te creëren. Daarnaast kan ik je meenemen in een een prachtig HypnoBirthing sessie, waarbij ik jullie uitnodig om diep te ontspannen en uitnodig om te draaien. Door diep te ontspannen voorafgaand aan een uitwendige versie zal dit ook positief doorwerken.