Babymassage

Shantala babymassage is een liefdevolle ontspanningsmassage voor kindjes vanaf 6 weken. Tijdens het masseren maak je op een fijne manier contact en leer je elkaar beter kennen. Voor zowel baby als de gever is het een ontspannen, mooie manier van aandacht geven. Super voor de hechting tussen ouder en kind! Daarnaast heeft het voor het kindje een positieve uitwerking op zijn of haar lichaam. Denk hierbij aan de spijsvertering, krampjes en slaap. En jouw kleintje leert zijn of haar lichaam ontdekken door de massage.


Groepscursus in Heveadorp, Oosterbeek of bij jullie thuis

Tijdens deze cursus leer je stapsgewijs jouw baby of kleinkind van top tot teen te masseren. De massagetechnieken worden voor gedaan op een massagepop en in duidelijke taal uitgelegd.Iedere week krijg je nieuwe strijkingen en grepen aangeleerd voor een ander lichaamsdeel, zodat je aan het eind van de cursus jouw kindje helemaal kan masseren.

De groepscursus is geschikt voor baby's vanaf 6 weken tot zo'n 9 maanden. De massagetechnieken zijn natuurlijk ook geschikt voor oudere kindjes. Tijdens de lessen is er altijd tijd om jouw kindje te verschonen, te voeden en te knuffelen. Ervaring met masseren is niet nodig. De bijdrage voor de cursus is € 95,00 inclusief reader met alle massagetechnieken, een setje Volatile babyolieën en gebruik van massageolie tijdens 3 bijeenkomsten.

In Heveadorp is er ruimte voor twee (groot)ouders met baby. In onderling overleg kan de cursus ook roulerend bij jou en de andere cursisten worden gegeven. Bij drie of meer koppels vindt de groepscursus plaats bij Koning Zwaan in Oosterbeek (max. 5 baby's). Deze sfeervolle yogazaal beschikt over vloerverwarming.


Babymassage aan huis: cursus of consult

Het is ook mogelijk om thuis een privécursus of een privéconsult babymassage te krijgen.

In een cursus van drie x 1,5 uur krijg je alle babymassagetechnieken aangeleerd. Een privécursus Shantala babymassage kost € 150,00 en is inclusief reader met uitleg over alle massagetechnieken, een setje Volatile babyolieën en gebruik van massageolie tijdens de oefensessies.

In een privéconsult aan huis kunnen we algemene en/of specifieke massagetechnieken voor babykwaaltjes behandelen. Misschien wil je kennis maken met babymassage, wil je jouw kennis van babymassage opfrissen of heeft jouw kindje last van bepaalde babykwaaltjes.

Startdata

Groepscursus

Interesse neem contact met mij op!


Nieuw bij Lief Yoga & Massage:

Speciale massagetechnieken voor babykwaaltjes als krampjes, voorkeurshouding, overstrekken, onrust verkoudheid en doorkomende tandjes!