Babymassage

Shantala babymassage is een liefdevolle ontspanningsmassage voor kindjes vanaf 6 weken. Tijdens het masseren maak je op een fijne manier contact en leer je elkaar beter kennen. Voor zowel baby als de gever is het een ontspannen, mooie manier van aandacht geven. Super voor de hechting tussen ouder en kind! Daarnaast heeft het voor het kindje een positieve uitwerking op zijn of haar lichaam. Denk hierbij aan de spijsvertering, krampjes en slaap. En jouw kleintje leert zijn of haar lichaam ontdekken door de massage.

Babymassage aan huis: privécursus of consult

In een cursus van drie x 1,5 uur krijg je alle babymassagetechnieken aangeleerd. Een privécursus Shantala babymassage kost € 150,00 en is inclusief reader met uitleg over alle massagetechnieken, een flesje biologische massageolie voor baby's en gebruik van biologische massageolie tijdens de oefensessies.

In een privéconsult aan huis kunnen we algemene en/of specifieke massagetechnieken voor babykwaaltjes behandelen. Misschien wil je kennis maken met babymassage, wil je jouw kennis van babymassage opfrissen of heeft jouw kindje last van bepaalde babykwaaltjes.

Tijdens deze cursus leer je stapsgewijs jouw baby of kleinkind van top tot teen te masseren. De massagetechnieken worden voor gedaan op een massagepop en in duidelijke taal uitgelegd. Iedere week krijg je nieuwe strijkingen en grepen aangeleerd voor een ander lichaamsdeel, zodat je aan het eind van de cursus jouw kindje helemaal kan masseren.

De cursus is geschikt voor baby's vanaf 6 weken tot zo'n 9 maanden. De massagetechnieken zijn natuurlijk ook geschikt voor oudere kindjes. Tijdens de lessen is er altijd tijd om jouw kindje te verschonen, te voeden en te knuffelen. Ervaring met masseren is niet nodig.

Een privé groepscursus op locatie of bij jou thuis

De groepscursus kan ook bij jou thuis of bij bevriende mama of papa worden gegeven. Wil je een eigen groepscursus Shantala Babymassage organiseren voor jouw centering pregnancy groep?! Neem dan contact met mij op voor de mogelijkheden!

Fijn bij Lief Yoga & Massage

Speciale massagetechnieken voor babykwaaltjes als krampjes, voorkeurshouding, overstrekken, onrust verkoudheid en doorkomende tandjes!

Babymassage in de Kraamtijd met de Welkom op aarde massage

Een leerzame privéworkshop tijdens de kraamtijd of als groepsworkshop tijdens de zwangerschap